Lämna din katt på kattpensionat i Västervik

Ett kattpensionat är det perfekta stället att lämna av din katt på om det är så att du ska resa bort. Många gånger är ens husdjur som en extra familjemedlem. Då kan det vara skönt att veta att de har det bra medan du är bortrest. Om du besöker http://www.almvikskattpensionat.dinstudio.se/ så hittar du ett pensionat för både katter och hundar. Detta ställe ligger i Västervik och kan ta emot både hundar och katter. Det är dock främst ett kattpensionat och det är bara ett fåtal hundar som man tar emot. Är det så att du planerar att vara borta på semester så är det hit du kan vända dig.

Ett pensionat för din katt

Ibland går det att ta med sig sin katt dit man ska, ibland kan släktingar ställa upp som kattvakt. När dessa två möjligheter inte finns, så är det bra att det finne ett kattpensionat som du kan vända dig till. På Almviks kattpensionat mår katten toppen och du kan vara förvissad om att din katt kommer att ha det bra. 

http://www.almvikskattpensionat.dinstudio.se/​​Bland annat så finns det rum utformat särskilt för katter, med rätt mått, bra ventilation samt att det finns klättermöjligheter för dem i dessa rum. Det finns kattlucka till rastgård​, kattlådor, samt att de även får mat, så du behöver inte ta med om du inte vill.

Har du flera katter kan de få ett så kallat dubbelrum, så att de får vara tillsammans. Här på detta kattpensionat kan du lämna dina katter och veta att de har det bra medan du är bortrest.

Posted in Djur & Husdjur | Comments Off on Lämna din katt på kattpensionat i Västervik