Insplanet är en bra försäkringsförmedlare

Insplanet AB är idag Sveriges största förmedlare av ett flertal försäkringsbolag på den Svenska marknaden. Bolaget grundades 1999 av Richard Båge och Daniel Soussan, med syftet att ge en professionell service bestående av försäkringsförmedling online. I och med att fler och fler idag använder internet som en informationskälla när det handlar om att finna information gällande försäkringar och lån har Insplanet funnit sin plats som en seriös informatör och förmedlare av dessa tjänster.

Idag har Insplanet omkring 100 medarbetare, som antingen är anställda eller arbetar på provisionsbasis. Redan 2011 redovisade denna jämförelsetjänst av försäkringar och lån online ett nettoresultat på över 14 miljoner kronor, vilket i sig var ett resultat av den gigantiska omsättningen på hela 89.5 miljoner kronor. Detta har gjort att Insplanet, som effektiv sökmotor inom lån och försäkringar på nätet, har utvecklats till att bli den mest pålitliga samarbetspartnern för dig som söker lån och försäkringar på nätet.

Insplanet AB – Årets Försäkringsförmedlare 2012!

Att Insplanet är ett bra sätt att finna både lån och försäkringar har det aldrig varit något att diskutera om, och det resulterade i att Insplanet 2012 fick mottaga utmärkelsen Insurrance Awards. Kanske var det detta som fick Insplanet att inte längre erbjuda förmedling av lån utan helt och hållet gå över till att enbart erbjuda en jämförelsetjänst som innefattar försäkringar. I vilket fall har detta inneburit att Insplanet har vuxit sig ännu större inom försäkringsförmedling inom Sverige.
Hos Insplanet hittar du ett vasst utbud av det bästa inom försäkringsvärlden.

Här finns det en försäkring för alla. Har du en ny bil eller motorcykel, eller kanske har köpt en begagnad så hittar du de bästa försäkringarna för bilar och motorcyklar hos Insplanet. Likaså gäller om du är i behov av en hemförsäkring, då du enkelt kan jämföra de olika anslutna försäkringbolagens erbjudanden med varandra för att hitta den försäkring som är bäst för dig. En annan försäkring som du också kan teckna genom Insplanet är personförsäkring. Låt Insplanet hjälpa dig med ditt försäkringsval.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Insplanet är en bra försäkringsförmedlare